dilluns, 4 d’octubre del 2010

VIDEOS EDUCATIUS

DINNER FOR TWO

Edu3.cat

Es tracta d'un vídeo educatiu on predominen les imatges i on les paraules son nul·les, és la imatge acompanyada amb breus sons monosílabs, les que ens transmetran emocions sense necessitar el recolzament de les paraules. A partir d'uns protagonistes que són els animals, es plantejen una sèrie de conflictes que poc a poc aniran resolvent, i que te com a moral que tots els problemes tenen solució però que cal buscar-la.

Treballa l'hemisferi dret, que és el que s'encarrega de la part artística i creativa. Integra varis tipus de informació (sons, imátges, sensacions...)

BREU HISTÒRIA DE CATALUNYA

Edu3.cat


És tamé un vídeo educatiu, però aquest ens explica molta informació de manera molt seguida i les imatges no cobren el protagnosite que tenien abans, ja que aqui el que ens fa arribar el missatge són les paraules. No tots els vídeos ens transmeten emocionns, aqeuest per exemple ampliarà els nostres coneixements sobre la història de Catalunya i no rebrem pas cap emoció. Explica molts successos importants i nombra moltes dates claus, per tant a l'hora de veure'l, necessitem concentració i anar prenent apunts pero comprende-ho bé, es per això que s'ha de veure individualment i no pas en grup, ja que el seu contingut és complex.

Treballa l'hemisferi esquerre, ja que és ell qui s'encarrega de la part lógica de les coses, de la memòria visual, de tratar la informació a partir de l'anàlisi, memoria verbal...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada